Saturday, 4 May 2013

Cool handbag from MNG | FOREVER 21

Dikala orang tengah sibuk bercerita pasal politik, aku pulak sibuk nak promote handbag auwww curlasss hikhik. Al maklum lah orang tak boleh mengundi. Ehem ya tak boleh. Ada masalah? Okay sebelum banyak sangat merepekss actually nak promote lah. Iolsss ada jual super coooool awesome gorgeous handbag dekat facebook ya. Sila search Vogue Wardrobe now haha. Sebelum tu haruslah tunjuk gamba kalau tak korang mesti malaih nak tengok kan? zzzzz chekidaout yaww










Banyak lagi nak letak gambar tapi aku dah menguap masuk 100 kali dah. Ngantuk haha. Ni sikit je. If korang pergi kat link kat bawah ni lagi banyak! Btw,this is bag from MNG & FOREVER 21 and you can get cheaper price than the outlet tau ! So selamat menjamu mata:) Klik sini untuk shopping! bye guys xoxo.








1 comment:

Drop some comment guys:)