Thursday, 3 May 2012

MAKAN UNTUK HIDUP, HIDUP UNTUK MAKAN



Oh ya nak bagitahu yang sekarang saya tengah pakai MIRACLE TAB hikhik. Eh takpayah nak gedik sangat. Kalau nak tahu kulit aku ni bukan nye flawless sangat so harap harap pakai bende ni boleh la berangan transform muka macam Rozita Che Wan takpun Erra Fazira hahaha ! Elehhh muka nak macam retiss jee. Ok lari tajuk. Sebenarnye haritu aku telah buat mission menyelongkar my old picture. And you know what I've found?!  Penuh gambar aku bergambar dengan makananT_T Memang kene sangat dengan tajuk pos tu haha. Aku rasa macam dah tak ada scene lain except makanan sebab aku rasa kalau ambik gambar with food boleh meningkatkan confidence level aku LOL




eeeee tolong lah abaikan muka ade kantung mata(eye bag) tu. Time ni dengan serabai and without 
heavy tabarruj (make up) cehhh. Natural beauty kan lagi cantik wkwkwkwkwk. Cantik lah sangat muke macam tu haha. Menu: Spaghetti meatball from Secret recipe. 



Aku memang food lover. Eh siapa tak suka makan haha. Menu: Roti Arab dengan kuah kari kambing hekhek



Dan ini yee meee! Certain orang panggil mee sizzling.



Eh sebenarnye tak ready lagi nak ambil gambar. Sampai hati you ambil gambar I macam ni! Merajuk sebulan.



Maaf kan kualiti gambar yang tak bersalah ni. Salah kan phone murah aku! hahah. Menu: KFC hingga menjilat jari


Entry hari ni macam tak ade motif kan? Tapi boleh la setakat nak berupdate belog ni heh. Ye memang tak ade gambar nak letak buat tatapan sampai juling  mata korang T_T letak effect nangis sikit baru korang terharu hihi. Nanti kite ambil gambar banyak banyak and buat entry baru ye! And thanks kat korang yang sudi singgah belog picisan ni (nangis lagi). Love ya!xoxo


8 comments:

  1. boleh jadi pengacara jalan2 cari makan nih..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ade yang offer,boleh je:) hikhik.

      Delete
  2. woaaaa!!!!terliur tgk mknn tu semua :)

    ReplyDelete
  3. kalo hidup utk makan, obes la dik...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. kebetulan je amek gambar denga makanan tu:p hikhik

      Delete
  4. muka you macam berubah-rubah ikut makanan hikhokk. comel je.

    ReplyDelete

Drop some comment guys:)