Monday, 9 April 2012

RM150.00 CASH|GIVEAWAY FROM LIDARAHIM.COM

Assalammualaikum !


Pantang dengar pasal Giveaway memang laju je tangan aku menaip. Tapi kalau nak buat entry punyalah siput. Ni kalau dalam game Super Mario mesti aku baru sampai level satu takpun dua yang sampai jambatan nak lompat lepastu jatuh hahah. Aku memang suka orang buat Giveaway ni lagi lagi CASH macam ni hehe.*perlu ke bold kat situ? Ni senarai hadiah hadiah ye. Mari lihat sampai terjojol anak mata !


  Hadiah Utama : 1 orang x RM50.00 tunai
 Hadiah Kedua : 2 orang x RM30.00 tunai
 Hadiah Ketiga : 2 orang x RM20.00 tunai
Hadiah Saguhati x 10 orang


Dah terjojol dah? HAHA. Kalau nak join sila lah klik banner kat bawah ni ye:)



Good luck guys !:)


2 comments:

Drop some comment guys:)