Friday, 2 December 2011

Nak Promote diri sendiri bolehh??

Assalammualaikum:)

Jangan salahkan aku sebab tak update blog huduh ni.Ibu mengandung pun tak boleh salahkan.No no no. Salahkan jari jemari aku disebabkan tahap kemalasan yang melampau sampai nak angkat tangan pun tak larat.(tipu!tipu!) 

Sebenarnye.....(hikhik)*gelak tutup mulut. Tampaq sat nak? Takde ni just short entry je.   Haritu aku ade masuk QOMA NEXT TOP MODEL kan? And aku dapat Top 40!:) So kali ni nak mintak tulun cket boleh na? Apehal gedik cakap kedah ni(-_-) ? Kalau korang rase button like  fb tak rosak boleh la like sekarang.haha. Nanti kalau menang aku buat Give Away besar besaran. Bodek ni bodek.Takbole caye.wahaha:p







Bukan jasa baik je. Hormat menghormati tak lupa juga budi bahasa budaya kita.Malah orang memberi kita menerima aku mintak kat korang tolong like eh:) LOL. hehe.

P/s: Nak study hydrocarbon^_^ bye! (nampak tak mood gembira tu?Maksud sebenar adelah di sebalik. Motif: mengelakkan lecturer aku terjumpa blog ni pastu takpasal pasal kang kene  denda ketuk ketampi tak buat homework haha cabutt!!)




Cube klik.Tengok keluar apa nanti?
 

3 comments:

  1. musyi a.k.a. adik dorm info32 December 2011 at 23:07

    kak yana or i usualy call u kak lia..hehe=) wahh, bukan men lagi dah masuk model contest sekarang ye..

    ReplyDelete
  2. haha.siap posing kilas belakang lagi teww.kelasss kau jahh

    ReplyDelete

Drop some comment guys:)