Wednesday, 21 December 2011

Kenapa dengan blogger famous Nurulbadiah Lai tu?






Peringatan: Ini bukan entry membunuh mahupun menusuk hati anda semua.TQ.


Assalammualaikum:')

Teruja,teruja(sambil nyanyi lagu Ella yang Teruja tu) hehe. Hari ni update blog dengan perasaan riang gembira umpama riang ria raya yang kat tv tu(?) Tajuk entry je dah bikin gelabah. Persoalannya kenapa dengan blogger otai kak nurul tu? Tak puas hati dengan dia ke sebab kak nurul sangat gorgeousss ? Ataupun gaduh men tarik2 rambut mcm budak kecik? Silap.

Tak dapat digambarkan perasaan setelah berdekad lamenye blog ni tak dibuka sebab tahap kebusy-an yang melanda aku sploh menjak ni(-_-). Pastu bukak blog tadi tengok ade 190 FOLLOWER. Siapakah yang ke 190 tuuu? Nak tau?

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
penat ke scroll? Sila sambung scroll. wkwkwkwk.(saje nak dera korang haha)

^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^


HAHAAHHAHAHAHAHA. Ok2. Bergurau.
^
^
^
^
^
^
^
^
^


Kesian korang kan? Penat scroll sampai bawah sebab nak tengok sape hahah. Yeah.true. Kak NurulBadiah Lai follower aku yang ke-190 :) Happy gile sebab tak sangke die follow blog picisan ni. hukhuk. Thank you Kak Nurul!!:p Aku memang suka gila baca blog akak ni. Dah lah lawa,cantik,comel,ape lagi haaa. Macam macam ade. 

Tambah lagi,lawyer pulak tu. Auwwwww awesome! Sape yang tak kenal akak ni memang rugi la. Dia selalu buat entry2 yang boleh menaikkan semangat orang, Senang cita kalau mase tu kau tengah frust sebab PMR kau (ecehhhh) tak excellent,kalau kau bace semua entry dia memang tak jadi nak menangis sebab result kau, tapi menangis sebab terharu baca entry dia:') hehe. Plus dalam blog die banyak entry pasal tips-tips yang aku rasa sangaaat menarik untuk perempuan GILA GLAMMM mcm hakuuu haha.



another sneak peek pic^_^





pssst : Kak nurul ni pun ade jual shawl tau. Semua memang lawa gilaaa and limited. Tak boleh dapat kat mana mana tempat even kau cari sampai lubang cacing except la korang order dengan kak nurul ni:) Sbb shawl die exclusive and paling penting handmade!:p


Ni aku nak tunjuk sikit bukti-bukti dia follow hehe :




See? Takde unsur unsur penipuan dalam entry ni. Ini sangat serius (sambil buat muka serius tahap cipan).



Ok lah. Takbole lama lama taip entry ni. I've a lot of things to do coz esok nak balik kampung dah! For a week only T_T Bye!


Cube klik.Tengok keluar apa nanti?
 

2 comments:

Drop some comment guys:)