Monday, 26 December 2011

Girl vs Shopping

Assalammualaikum:')

Sebenarnye semalam gue kepingin banget mau makan McD. Tapi bila seluk poket gue,yang ada cuma splohsen terus tak jadi. haha! Tolong la bagi aku feeling indon jap.Kejap je. Ok ok intro je dah membazir masa korang tigablasratus saat kan? FineeeeeT_T Jadi lesbian jap aa macam ni (aiyokkkk tak cakap sape sape hikhik)

Memandangkan aku cuti mid sem sekarang*heavennn , haruslah ada SHOPPING sebagai list-to-do bila balik rumah hehe. Dan haruslah jugak persetankan semua assignment yang menjerit-jerit suruh aku buat tapi do i care? kahkah. So alkisahnya semalam teman mak aku shopping sebenarnye tapi entah macam mana boleh pulak terbawak balik 20 psg kasut,100 helai baju and etc hahaha! Tapi tadi mak aku baru pesan,tak baik menipu. Nanti tuhan marah. Tak jadi lah haha.


So here are some stuffs that i bought yesterday:') Thank you mom! I love youuuu.. btw,mall kat tempat aku tu a.k.a KLUANG MALL ade sale semalam sempena Christmas. Pehhh memang tak boleh berpinar lagi biji mata aku tengok semua stuff yang jual kat situ. Nasib je la aku seluk poket ade seposen je haha! (padahal mak aku yang belanja)







Julia Filio Paris Design Leopard Flat Shoes
 Price:RM 40++ (after sale!)






Brands Outlet Tank Top
Price: RM9 (murahhh gilaaa!)




menyempat je nak posing dengan kasut baru haha.


Macam biaselah. Dah penat shopping semua wajib pegi makan! Yeahh part ni memang eksaited habisss. Konon mak aku nak bawak pegi makan KENNY ROGER ROASTER ke, RESTORAN LAPANPLOH BINTANG ke tapi.......... pegi mamak je. Sebab mak aku kempunan nak makan roti canai. Pun bolehhhhh hahaha. Layan jela.



Muka memberontak tak dapat makan RESTORAN LAPANPLOH STAR...



kate makan roti canai? Apehal pulak keluar gambar burger? Ade kuah kari pulak tepi tu? Ape kes ni??? Sebenarnye bende ni roti canai la. Tapi aku rase sebab die nak buat kelainan tu yang die amek roti burger tu and name die ROTI CHEESE TELUR. Terliur pulak aku tengok makanan ni. Dah la lapar hahah. Rase die? Boleh la. Sedap sebab ada cheese tuu^_^



Teh tarik:') terbaikkkk wokk


tak perlu kot pegang garfu mcm tu (-_-)


sampai terpejam mata makan sebab kempunan sangat haha




pssstt : Semalam actually aku terserempak dengan cik epal doh kat mall tempat aku tu. Tapi sebab mak aku nak cepat tak dapat tangkap gambar dengan die! cisssssT_T. 



Cube klik.Tengok keluar apa nanti?
 

4 comments:

  1. seronoknye shopping! mahu jugak.. :P

    #kamucantek

    ReplyDelete
  2. sangat seronok:) thanks milly molly:p hehe

    ReplyDelete
  3. terase nk beli kasut jgak bile tgk kasut kamu...
    kasut sendri da byk..nafsu2..

    ReplyDelete
  4. nafsu perempuan memang banyakkkk:p hahah

    ReplyDelete

Drop some comment guys:)