Wednesday, 28 December 2011

Baju free from LAWA-LAWA BOUTIQUE!


Assalammualaikum:)

Aduhh sakit pinggang pun tak hilang lagi gara gara melompat macam beruk sebab dapat parcel from Lawa lawa boutique petang tadi! Yeahhh finally bebeh!:) Yes. I got gorgeous Nia floral Top for free from Lawa lawa boutique! Excited terlebih hahah. Actually memang tak sangka gilaa boleh dapat that top for free sebab that time lawa lawa ade buat giveaway kat fb. I love the top so much! Its look so vintage and classic yaww hewhew. Ok masa untuk mencuci mata anda semuaa jomm!




ini dia giveaway terhebat di alam maya! Silalah beri pujian beramai ramai hahah!pffftttt




haruslah print screen untuk menunjukkan kemenangan teragung ye hikhik



Sangat cute okay kad tu!:)




kenapa gambar parcel ni kat bawah errr(-_-)




ini diaaa topp yang digebangkan itu. cantik bukan? Harga sebenar RM 62 tau. A little bit pricey but memang selesa sangat kain die:)



Disebabkan tahap kesabaran yang tak mampu dibendung saya telah meng-snap gambar with that top hihi*ayatttt boleh blahhh




Kak nurul cakap cakap pun pernah beli this top from lawa lawa. Pakai with maxi skirt pun lawa bolehhh?:)



credit: kak nurul

sangat lawaa okay. rasa kerdil pulak bila compare dengan kak nurul cisssT_T


Baru perasan berapa banyak perkataan lawa kat dalam entry ni haha. Kalau nak jadi lawa jom ramai ramai serbu lawa-lawa boutique ni!




Bye peeps! :)

16 comments:

  1. Waaa... tahniah!! mmg cantik ble dipakai.. =D

    ReplyDelete
  2. waahh!! cantik betul...trgin nx bju camni,bru jmpa hri tu kt nor arfa..smala pricey ckit..
    bungkusan pon elok,awak pkai pon elok

    5 BLOG YANG WAJIB KORANG LAWAT!
    BES,MENARIK DAN BERINSPIRASI!
    http://pulsowanie.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-paling-diminati-2011.html

    ReplyDelete
  3. hehe. yup:) baju cantik harga pun mestila cantik. haha

    ReplyDelete
  4. Wow! baju comel like yg pakai jugak!

    ReplyDelete
  5. That top memang lawa kan?:) Thanks<3 hee

    ReplyDelete
  6. Tahniah!! dapat baju lawa.

    teringat lagu lawa-lawa. hehe

    ReplyDelete
  7. hehe.yup:) baju nye sangat lawa kan? Thanks all:p

    ReplyDelete
  8. Mmg lawa - lawa lar.. Boleh main mix n match

    ReplyDelete
  9. Yup:) banyak betul word lawa-lawa ni:p haha

    ReplyDelete
  10. you both look gorgeous when wearing that :)

    ReplyDelete
  11. dear mmg lawa okey..
    and sgt2 lah lawa bile u pakai..

    double lawa tau!

    ReplyDelete
  12. congrates :)

    jln2 sini sambil jemput join my GA :) http://diagonallife.blogspot.com/2012/02/awesome-ga-by-sweetyb

    ReplyDelete
  13. hehe.thanks kak nurul and ainul:)

    ReplyDelete

Drop some comment guys:)