Tuesday, 8 November 2011

Qoma Next Top Model :)


Assalammualaikum=)

Hello guyssss ! Rasa bersalah sangat sebab membiarkan blog ni tak diupdate bertahun lamanya seperti melukut di tepi gantang(erk?). Baru bape hari je tak update,jgn nangis eh.takmo takmo. Ok sebelum aku mula merepek tak hengat dunie,harini nak ajak korang like gamba aku sampai jari tangan korang lebam wahaha. Ewahhh bajet retiss habiss suruh org like gamba kau bagai. 

Takde,macam ni, aku ade masuk contest ni by Qoma's Boutique. Meletup do Qoma's Boutique tuu.Tudung semua lawa-lawa. Fatin Suhana pernah jadik model die tau.Glamour tak hengat. Then aku pun saje la menggedik nak masuk walaupun aku sedar muka aku ni layak kene putar mesin basuh je(-__-). 

Tak salah mencuba kan? Manela tau rezeki datang bergolek.Tapi kenela usaha. So aku nak berusaha sedaya upaya supaya korang rajin nak kelik button like kat gamba aku tuh haha! Takde paksaan.Secara rela.hihi. Kalau menang alhamdullilah.Kalau kalah,nauzubillah(minta dijauhkan) hahaa. Manela tau kalau menang nanti,aku buat GIVEAWAY kann?  So,ini link gamba tu :


  *sorry memang gamba fatin suhana ni separuh je-__-




pssstt : Sape like aku bagi cekelat:) nak?hihi


Cube klik.Tengok keluar apa nanti?

4 comments:

Drop some comment guys:)