Thursday, 3 November 2011

My own Blogshop! :) Jom singgah dan beli!!

Assalammualaikum=)

Akhirnya tuan belog dah semakin dewasa sbb berani berbisnes sekarang! yeahh haha. Makcik Joyah sebelah kampung dah kaya dah sekarang,kau baru nak bisnes(-__-) Sploh menjak ni mcm takde mood gila wehh nak update belog. Update blog punn cume buat entry mengarut. Naseb baek update drpd tak ye dak? heee.

 Harini nak promote blogshop aku.hihi maluuu cehh penampar nak? Sape sape rase die malas nak pegi kedai beli baju,korang bole order sambil makan jambu cicah kicap do. Takpayah nak sewa teksi ke bas ke van ke,nak tumpang pak cik lori ayam semata-mata nak beli baju fevret korang.Tak pasal pasal bau ayam satu badan. Sampai kedai baju,semua manusia pandang korang lantas bersuara*lantas siottt , ni manusia ke ayam yang masuk kedai?LOL. 

Jom tengok dan singgah blogshop ni! :) Beli sekali hehe.




Street Fashion Blogshop (klik kalau nak singgah!)


Sebenarnya lame dah nak bukak blogshop macam ni sbb minat gila dengan bisnes bisnes ni. Blogshop ni baru bukak semalam ahakss. So macam tak banyak sgt gambar-gambar baju yang diupload:p Sudikanlah menjengah blogshop yg tak seberapa and pray 4 my success! Kalau nak tengok baju-baju yg omei bole klik street fashion blogshop tu:)

Bye!


Cube klik.Tengok keluar apa nanti?

2 comments:

  1. hehe..all the best my dear:)...aminnnn~

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya..

    jom submit blog u ni ke web direktori saya yg sedang meningkat naik

    status sekarang ni klu kat google malaysia web directory ada di page pertama

    www.malaysianetworks.com

    ReplyDelete

Drop some comment guys:)