Sunday, 9 October 2011

Tutorial HEARTBEAT.MY in your blog.



SIGN UP FOR HEARTBEAT.MY BOLEH BELI FERRARI!

Ferarri punn bolehhhhh haha. Beragak la nak beli ferrari pun,padahal sign up je. hikhik. Ok let's straight forward. Today mood i sangattttt laa baik hati nak bagi toturial kat korang#roll eyes hehe. Aku tau tutorial ni dah berlapuk bak tak lekang dek panas tak lapuk dek hujan.erk? Maybe banyak blog dah buat tutorial ni kot.Maybe la. And maybe jugak ramai yang taktau pasal bende ni#salahseorangnyeaku-___- Ok now let me show kat korang semua about this thing:) Btw, first thing korang click banner advertise heartbeat.my yang terpampang kat sidebar aku ni. Nampak? Ok klik sepantas yang boleh supaya masa korang tak terbuang menatap blog picisan gue nihh cisssT_____T



Step 1# Tekan atau klik(same je kan?haha) kat icon yang i CIRCLE biru tu. see? Kalau tak nampak pinjam lah specs atok nenek ke.



Step 2# Then terus klik kat 'CREATE ACCOUNT' tu. Nampak tak yg i bulat tu?



Step 3#  Pastu korang fill form cm kt bwh ni. Dah siap isi sume klik 'agree' then 'submit'.



Step 4#  Pastu klik laju-laju 'join hb affiliate' tu supaya kerakusan untuk dapat duit tu terserlah haha. Ok kidding.



Step 5#  Pastu korang scroll sampai bawah then korg akan jumpe one word tulis 'Online Application' mcm kt bwh ni. Then korg klik kt word tu.



Step 6#  Ok isi lah form ni ikut suke korg=) Pastu klik 'agree' then 'submit'.



Step 7#  Pastu klik pulakk kat icon yg ade tulis 'GET CODE' :




Step 8#  Then korang boleh pilih either nak vertical or horizontal or ape2 jelah untuk letak banner ni kat blog korang. Macam i punye tu:) pastu,da dapat code tu korang tepek la kat sidebar or mane2 jela yg sesuai. Then,siap!

Simple kan? Heartbeat.my ni memang untung wehhh. Contoh la ade org klik banner kau ni sekali dah untung rm0.04. Apehal gelak? Ehhh r0.04 pun duit tau tak? ade ke org nak bagi kauu free free je haha. Cube kalau beriban yg klik sehari,dah berpuluh2 ringgit korg dapat. Tu tak campur tolak darab bahagi sebulan punye lagii hehe. Tunggu ape lagi! daftar sekarang! Kalau nak mintak tolong aku klik untuk korang pun bolehhhh:D 

Till then! bye:)

3 comments:

  1. kenapa saye nak log in hearbeat saye x bole..? da 2 acc dah..x boleh jgk..plizz..help me ?

    ReplyDelete
  2. ouhhh,before that kene verify your email first dear:)

    ReplyDelete
  3. thanks ats bantuannya..jasamu akn dikenang..name kite pon same liyana kan ? hee :)

    ReplyDelete

Drop some comment guys:)