Sunday, 30 October 2011

Review Blogshop Fashionistalove21:)


Assalammualaikum:')


Memandangkan zaman la ni org dok sebok potpetpotpet pasal barang2 online yang gojes sampai juling mata orang yang melihat,so harini aku nak buat mata korang juling lagi hahaa. Blogshop Fashionistalove21*kemain panjang name ni memanggg memikat hati jantung juga peparu lahh kalau korang tengok baju baju diee phewwww~ Korang dah takpayah susah susah nak pegi keluar beli baju carik dari satu kedai ke satu kedai last-last so habuk pun tak dapat hahaha. Sambil makan cekelat cicah seteghawbeghi korang dah boleh beli patblaspuluhribu baju baju yang gojes!







background die comel gilee. Cett ni promote background ke baju?


cuba tengok ni...



dan ini...........




juga yang ini....



ini punn....!




dan iniiiiiii..woahhh comelnye baju niT__T




Blogshop ni jugakk ade jual kasut kasut yang super ohsem!:p Memang takbole lawan la ohsemnye....sila scroll down wuwuwuwu-___- (nangis sbb tak dpt beli)











Kau mampu jalan keliling bandar pakai kasut ni?? hahaaa


Banyak lagi baju baju plus kasut yang cantik gileeee. Korang boleh pegi link INI :) So hurry up guysss! Ingat kasut ngan baju takkan datang bergolek haha. Boleh eh mcm tuuu?

Bye!=)


Cube klik.Tengok keluar apa nanti?
 

4 comments:

Drop some comment guys:)