Wednesday, 12 October 2011

Menggedik nak upload gamba lama



Assalammualaikum(:

#Mood : merajinkan diri update blog dengan mengupload gamba-gamba lama sebanyak mungkin haha.


with one of my junior mase kat sekolah dulu,Shafiqa Najib.
time ni kat SSP sebab ade debat hee. SSP stands for Sekolah Sri Putri.

My schoolmate pojan! hee

This one twins shafiqa najib tadi. Called him Shafiq Najib
Typikal gileee wehhh twins kalau name mesti nak dekat same haha:P

My debate teammates for SBPI Mersing:)

*Mase skola tak banyak sangat gambar sebab takde camera. Ni pun menumpang je camera org-___- pffffttt

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Gambar setelah meningkat dewasa. Mungkin nampak lebih matang? Mungkin jugak nampak tembamT___T tsskk


Venue : Mid Valley
mase ni tak nampak ke'obvius'an ketembaman aku. Memang eksaited nak tunjuk muka tembam aku kat korang haha.

At PKNS Shah Alam wif Nanem :) 
Tembam tak?Tembam tak?T_____________T


Wif Fut n Nanem dalam kete. Tengoklah kelebaran pipi yang semakin menjadi jadi akibat makan secara non stop-_______-'




Motif??? HAHA. Act, ade story kenape aku tibe-tibe letak 2 gamba balkoni ni. try to guess guys! hehe. Bye=)

4 comments:

  1. Hahahhaha kamera siapa lah tuu kannn. Satu lagi perbezaan,dulu pakai spec,skrg takkk wiwitt:)

    ReplyDelete
  2. wiwit!
    makin lama makin lawa. kihkih

    166, follow u :)

    ReplyDelete

Drop some comment guys:)