Saturday, 22 October 2011

Korang takkan pernah jumpee karoake best gilaaa macamm niiii


Assalammuaalaikum:)

Dah lame aku main bende alah ni tapi baru harini nak share kat korang haha. Best gileee do karoake niii. Sumpah tak tipuuu. Korang boleh rase feel ala ala jadik celion dion jap. Sekejap je la. Tapi karoake ni sume lagu omputih jee. Baru AMERIKA. Tak main lah lagu lagu  melayu ni. Cehh yg hari hari dok melalak nyanyi lagu melayu dalam bilik air tu apekebende? haha. Ni aku nak tunjuk kat korang niii. Bende ni macam biase la kene sign up sume. Ala pungpangpungpang dah sign up pastu log in pastu bole lah start melalak sampai jiran dok nampuloh batu pun bole dengar. 




Ni lah benda alah yang dok gebang sangat tuu 



haaa ni contoh apebende yg ade kat dalam tuu. Mcm biase ahhh sign up sume sume tuuu
Tengok ahh user name aku tuhh. Tak menyempat sangaatt terus bubuh lalalala haha. Baru chill karokk



Korangg boleh pilihh macam macam lagu. Ikut suka hati korangg laa nak pilih lagu ape ponn. Aku hari hari dok balun lagu THE CLIMB tu sbb yang len taktau haha. Tipuuuu



Siappp ade lirikk lagii wehhh mcm kat tempat karoake kene bayar seringgit takpunn 25 hengget untuk vip. Best tak?best tak? Melalakk sampai kuar anak tekak usus sume pun tak membazir duit



Ni lepas korang dah habis melalak sume die kuar camni ahh. Makin tinggi point maknenye suara korang sedap la. Ni i punyeee youuu. Tengok ranking tuu hihi


Best tak? Ape lagii ramai2 pegi bukak bende alah ni haa kat sini KAROAKE PARTY:) Klik cepat! hehe.

bye!=')


Cube klik.Tengok keluar apa nanti?
 

9 comments:

  1. yun;takpayah download. karaoke online je:)

    ReplyDelete
  2. ok..nk g sign up sekaranggg..dh lah mmg hantu karok..heu3..

    ReplyDelete
  3. wah..
    bestnya!!!!
    nak daftar sekarang gak!
    A,S,A.P! :)

    ReplyDelete
  4. hehehe. memang cool gila okayyy:) u shud try!

    ReplyDelete

Drop some comment guys:)