Sunday, 9 October 2011

"Kau boleh dapat yg lagi baik,YANA:)"




Assalammualaikum=)

Acecehhh tajuk tu takpayah nak menyentuhkalbumenusukjiwaragasangat haha. Ok setelah berabad lamanya blog aku ni tak dijenguk apatah lagi disentuh,i'm finally berblogging!:) hihi. Rindu gilaa ok sbb lame gilaa wohh tak update entry baru sbb hidup as a smart student#smatttt sangaaatt haruslah busy with assignments,test,quiz, andddddd FINAL EXAM T__T. Dah buruknye lah muke kau menangis yana. Sebenarnye gigi aku mengalami sakit yang teramat rite now sbb aku telah menggigit coklat yang sangatla keras umpama batu kalau kau baling kat tanah jadik ape? takjadik pape kan? cmtu lah-____- sbb coklat bru keluar freeze.wkwkwkwkwk. Ok back to the title, one of my best friends mase kat secondary school dulu penah ckp cmtu kat aku. Sbb ape? Between me and her only:p haha. Yeahh, its totally about boyfriend hikhik.*malu itewww#gedikmintakpenampar. And yeahh, her word are totally true=) To my bestie, FATINNADRAHANIM (sbnrnye nme die tak bersambung:p haha) thanks sbb kau lah yg sudi pujuk aku mase aku sibuk2 nangis macam org gile sbb ex aku dulu,kau jugak la yg bagi kata-kata hikmah ni dekat aku sbb aku mmg tak percaya bende ni dulu haha. Thanks a lot :) But, aku bersyukur sangat sbb rite now Tuhan anugerahkan aku lelaki yang terbaik selepas ayah aku for taking care of me,loving me, and make me smile everyday=') And now i believe the word says "YOU CAN GET THE MORE BETTER:)"




The smile is for you SYED MOHD ILYAS:)



Thanks for treating me at SECRET RECIPE for my birthday dear:)


I hate to walk along the beach without u 



I LOVE YOU ILYAS :)

7 comments:

  1. HAMAiiiGAAAAAAAAAAADDDD !! nama aku ada kat atass !!xD
    HAMAiiiGAAAAAAAAAAADDDD !! suwwwwweeett gillaaaakk korangg !!:'D
    HAMAiiiGAAAAAAAAAAADDDD !! aku terharuuu sangaaatt !!:')
    aawwwww~ yaanaa .. every happiness for both of u :)u're my true BFFFFFFFFFF laah !~ :D heee~

    ReplyDelete
  2. apsal comment aku tak kuar ? -.- tacing aah cani ~

    ReplyDelete
  3. hahahhaha eksaited sangaaat tu:p
    thankssss may bfff:) love u!

    ReplyDelete
  4. haha.kembang la abg ilyas ble bce ni nnt :P
    sincerely - farah, adik iparmu.

    ReplyDelete
  5. hahaha. da mmg kembang ponnn. thanks my adik ipar:)

    ReplyDelete

Drop some comment guys:)