Tuesday, 25 October 2011

Contest Nature Beauty By Athirah & Anis :)



Assalammualaikum =')

Helllloooooo peeppssss what's up yawwww? Ok da boleh ganti Joe Flizzoww. Tak lawak la. Sape sape rase nak mengeluarkan lava hijau tatkala bebola mata mencecah entry takhabishabisnakjoincontest ni sila shut down komputer sekarang. eh apahal pasal kau punye entry je orang nak kene shut down?@#$%^^&?*!  


Hari hari duk mengadap lappy ni dok godek sana sini bukak fb men conteng-conteng jap kat wall orang pastu last last........pappp!(bunyi tutup lappy haha.cmtu ke?) Bukak fb. Pastu nampak contest nature beauty cehhhh ade hati nak masukk , nature la sangat muka aku ni kannn haha. Dah orang jemput takkan taknak masuk ye dakk?*alasan 





Kalu nak join boleh klik SINI :) Andddddddd this is my picture bajet nature beauty yang dipertaruhkannnn*drum roll please






Ni dah natural habisss da ni takde make up semuaa. Buktinya gambar ni diambil oleh rakan saya yg baik hati menggunakan phone beliau! Thanks muchh bella. Menyempat promote haha. Ok nak tag sape ek?



Bye!:)


Cube klik.Tengok keluar apa nanti?
 

No comments:

Post a Comment

Drop some comment guys:)