Monday, 31 October 2011

Arigatogozaimas Nuffnang! :)



Assalammualaikum:')

Mesti korang tertanya-tanya,korang dalam rancangan jepun ke?atau Nuffnang dah tukar ke bahasa jepun?ataupun ni blog orang jepun? -___-' Nan hadooo jela nak jadik mcm org jepunnn. Mesti korang ingat aku nak buat entry dapat buffered earning.Takpun dapat hadiah ke kan kan? No no no no. Cume nak bagitau yang earning aku dah meningkat! Hoyeahh!:p Lepas ni bole la berangan nak beli skyline sebijik habuan tayang depan umah berlagak dengan jiran kengkonon skyline ni hasil titik peluh kau berblogging hahah. pssttt..kalau niat tak baik besenye tak dapatT___T 






Cett baru ade tigaplohribu tolak doplohtujuhribu je campaign dalam tuuuu dah gebang satu dunia hehe. Heyy sangat eksaited okayy sebab aku ni baru je join nuffnang so lagak pun lebey kurang la macam kera tapi up sikit.eh tapi rendah sikit dari gorila.(nak layan) Btw,rasa bersyukur sangat and terima kasihhhhh la yang sudi klik tuuu. Jasamu dikenang hingga akhir hayat cehhhh. 

Hujan-hujan sedap tido. Nak tido dulu lah!:) p/s: Harap-harap dapat Buffered earning pulak lepas ni.Bole berangan lagi beli emas lapaploh karat wahaha.


Thank you Nuffnang!=')


Cube klik.Tengok keluar apa nanti?
 

2 comments:

Drop some comment guys:)