Tuesday, 5 July 2011

Busy.





Esok ade test Process Chemistry. Baru baca 2 helai pages,setan pun mula lah bergayut-gayut dengan rasa girang menempel kat mata aku ni-___- Kalau lah aku ade magic,dah lama dah dengan kuasa bulan aku bunuh iblis setan ni.haha. I'm sorry for those yg terbukak tanpa sengaja atau sengaja blog aku yang buruk ditambah pulak sawang sawang. Tu tak kire lagi habuk setebal 10 inci yg boleh dilihat melalui mata kasar. Lihat? Penggunaan bahasa yang sangat HIPERBOLA. sbb aku dah lame gile tak mengupdate blog ni. I gtg. Sangat sangat busyT___T


P/s: I need my mom right now.haihh.

Goodbye and Assalammualaikum.


No comments:

Post a Comment

Drop some comment guys:)