Saturday, 4 June 2011

Kenduri Garnier With Lisa Surihani :)




Assalammualaikum=)

Hello guys! :) Harini mood sangat riang gembira kerana mengupdate belog bertemankan choki-choki di tangan sambil membuat aksi mulut muncung 14 inci macam bayi baru lahir sebab nak sedut choki choki ni. haha. Ehh memang ada bayi baru lahir makan choki choki wkwkwkwk:D 

Minggu ni weekend 3 hari do. Heavenn gilaaaa. Mesti korang pelik apsal 3 hari sedangkan weekend hanya 2 hari iaitu sabtu dan ahad. Skema lagi bolehhh? Macam ni ha, kat dungun ni weekend die ade simptom pelik sikit. Jumaat and sabtu. Kuliah start hari Ahad.Ohsem kan? SangattttT___T. Tapi disebabkan ada birthday YANG DIPERTUAN AGONG, so cuti telah diextendkan drpd 2 menjadi 3 =) korang ade? haha. Means,JUMAAT,SABTU and AHAD. Paham? Lagi susah terangkan bende ni daripada explain kenapa manusia ada 2 tangan?bukan 4?atau 5?lol. 

Actually,nak cecite pasal kenduri garnier with lisa surihani ni. Tadi jalan-jalan kat fb(bukan tadi sebenarnye dah lame dah haha.) then nampak lah page garnier ni.Klik SINI. Aku bukan nye penggune setia garnier ni tapi pernah la guna some of their products. Yeahh aku memang suka tukar-tukar product ni sebab tu muka menggerutu macam kene gerudi-____-' But product ni quite ok especially die punye moisturizer. Siryes korang akan rasa kelembapan kulit korang tu macam bayi baru lahir. Cehh boleh pulak men promote-promote hahah. 


sample borang:) boleh klik HERE:)



kalau nak pergi kene anta borang ni:) senang je.




p/s : Jom pakat pegi ramai2! Tapi korang je lah pegi. Aku ade kuliah mase tuT_____T Ok ni memang kejammmm.Cisskek.Bye!

Thanks for reading!:)

2 comments:

Drop some comment guys:)