Sunday, 5 June 2011

Game Boleh Buat Duit!



Assalammualaikum=)

Yesss. Akhirnya korang dah tertipu jugak dgn title entry haku kali ni. HAR HAR HAR*sile gelak syaitonnnn. Eh rasa nak tampar diri sendiri je bile gelak camni. Maaf ye readers sekalian. Tiada niat untuk menipu sunat mahupun harus. Apatah lagi makruh.Erk? Seingat aku agak lame jugak aku tak 'menggoogle' game-game online ni heee. Ya saya mengaku saya memang budak-budak walaupun umur dah sembilanbelastahun tapi perangai haihhh. Nauzubilah. Agaknye budak umur sepolohtahun pun boleh bantai gelakkan aku bile tengok aku main game cenggini. Ahhhhh! Ade aku kesah? Ok lah just straight to the point.Don't belok-belok.Tapi ape salahnye singgah kedai mak esah jap pekena teh tarik.Mabeles! Omg!Omg! Aku merepek lagi.heh-_____- Mesti korang pernah usha-usha game kat fesbok tu kan? Ala yang namenye baking life jadah hape aku tak ingat hehe. Tapi syiok wa cakap lu olang ini game. Macam build your own bakery la senang cite. I memang suke bakery2 ni. Maklumlah dulu cita-cita nak jadik engineer tapi takut tak dapat buat lah cita-cita reserve.Boleh pulak reserve ehh. Nak bina satu bakery. Tak dapek real,game pun boleh yana haha. Meh tengok meh ;)




aku memang suke girly-girly ni.Habis sume design kedai kaler pink!:) haha(klik untuk tumbesaran yg hebat)



boleh pilih recipe tau! yummmy:D


ni pulak macam store lah nak upgrade kedai korang jadi cantik super duper marbeles!*over


siap ade gift uollsss! mane nak dapat org bukak bakery bagi gift bagai oi? haha.


p/s: teringat mase kecik-kecik dulu. takdenye men game-game online ni sume. Petang-petang mesti kuar carik geng nak main pastu jalan keliling taman berlagak macam kau owner taman tu padahal umur mase tu baru sepuluhtahun-____- Pastu takde bende lain dah nak main. Modal kau men kejar-kejar takpun maen lumba beskal. Alahaiii budak-budak.Layankan jela.hehe. Till then! Thanks for reading guys! =)

7 comments:

  1. dlu aku kecik2 men guli je tao ;(

    ReplyDelete
  2. hahahhaa alalalalla siannye:( aakaka

    ReplyDelete
  3. haha...dulu kemaruk main game farmville..dulu la time bljr..skrg ni dah lama tak bukak..tak tau jadi ape kebun tu..hahaha

    ReplyDelete
  4. hahah. tau takpe:D lame jugak tak men game fesbuk nehh hiihi

    ReplyDelete
  5. alala..honestly S tak reti nak main game sngt :D

    ReplyDelete
  6. nice blog... have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

    ReplyDelete

Drop some comment guys:)