Tuesday, 17 May 2011

This Place is So Lovely!


Assalammualaikum.Oh baru perasan agak lama aku tak bagi salam kat korang haha. Entry kali ni aku malas dah nak buat intro panjang berjela bukan korang nak bace pun kan?T__T Mesti korang ingat aku nak post pasal tempat tempat peranginan ke kan? Oh itu bisa dicerita'in di lain entry ya dong. Ok rutin harian lah kan usha fb tiap tiap hari hehe. Tapi haritu ade lah seorang insanyangtidakkukenalitetapilubanghidungmutetapmenjadipujaanhatiku haha! Die punye post agak menarik and aku try la usha usha and u know whattt??? I found satu tempat makan ni,ohmaigoddddd! Cantik gilaaaa wehhh.Siryes.Ni kisah benar.Tak caye tengok ni.









Pehhh sapela yang baik hati nak bawak aku makan kat sini? Pleaseeee*muke gedik mintak penampor. This place actually located at G1,Sport Ampang Complex,Persiaran Memanda 1, Taman Dato Ahmad Razali , 68000 Ampang,Selangor. Nasib baik jauh wehh kalau tak dah lame aku terjah hahaha. Mesti korang kata ' pehhh jauh gile! buang duit je! baik makan kat rumah.masakan ibu lagi tau!' heyy heyy,chill lahh:D*bak kata Maria Elena . Aku tak suruh pun korang mentekedarah hari hari kat tempat camni. 

Apelah salahnye kite sebagai anak sekali sekala bawak family makan tempat-tempat mcam ni:) kan kan? sejuk perut ibu mengandung.hehe. Apelah salahnye jugak kalau seorang boyfie tu belanje girlfriend makan kat sini.oppsss! teheeee. Papepun, this place is really2 cool and lovely. Lagipun makanan die takde lah mahal sangat. Around RM20-30 macam tu lahh. Alahhh kalau makan TGI Jumaat hari hari takpe pulak! Oh before i forgot, Linda Jasmine&Que Haidar pun buat wedding diorang kat sini tau=)


woahh muka Linda Jasmine sebijik macam muka aku after make up.lol

Thanks for reading!

No comments:

Post a Comment

Drop some comment guys:)