Saturday, 14 May 2011

Style With Hijab.


Assalammualaikum:)
Oh sangat banyak ok aku update entry harini. Gatal sangat tangan ni nak update haa. Meh sini babap sikit.PAPPP! Nakal eh?*dialog biase dengar kalau marah budak kecik hahah. Terase? So what? Cehh aku tau dah kalau bab bab blogger blogger femes memes macam ni mesti korang klik laju laju je nak bace entry aku kan? Bukan sebab memang nak bukak blog akuT____T cube kalau aku buat entry pasal politik ke agama ke ade korang nak tengok? HARAPANNNNNNN haha. Ok today i wanna share some blogger yang aku memang respect gila woo. Gua memang suka sama ini olang sudah lama tahu? Diorang punye blog pehhhhhh! Dah la follower riban riban pastu tak campur lagi duit nuffnang yang diorang dapat? Ape kate bagi sikit kat aku? Boleh la aku buat sponsor contest ke hape supaya lagi ramai datang blog aku. Ok niat tak baik. Meh terjah meh meh :') 



Kenapa kak FL ni cantik sangat ha?T___T
p/s: FL penah datang sekolah aku bhai. men basketbal=)hihi. FL,ingat lagi tak? SBPI Mersing?*wink wink


Ok seriously korang kene bukak satu satu video yang ade kat dalam blog die ni.She's so funny ok?HAHAHA. Thumbs up Maria! heee


SHEA SYAHIRAH
Who's like pastel?You must check this Pastelina !


ADRIANI ADNAN
She's damn hot and gorgeous you know? I really like her style.Ohmajayyyyy!*over


LYNA KAMAL
I always like to see when she pose her style:) Awesome!teheee


FATIN SUHANA
sangat comel boleh tak ?grrrr haha.


SUE ANNA JOE
She's very talented in photography plus she's hot mama too=) 


HANA TAJIMA
Very well-known designer from MAYSAA. Who don't know her? Come to me and i'll give u penyepak HAHA! 


p/s: They all hebat-hebat bukan? Who said if we're wearing hijab we're look like out-to-date? Who said we can't look gorgeous? Who said we can't go far with hijab style? They had show their talent even diorang bertudung pun kan? =)




I REALLY LOVE THIS PICTURE(nak jugak gune kale pastel pastel camni^___^)


.
.
.
.
.
.


Maria Elena with Lyna Kamal and Fatin Suhana. Ohmaigodddd!*faint

2 comments:

Drop some comment guys:)