Wednesday, 4 May 2011

Saya Budak Baru.

Hello and assalammualaikum there:)
Anyway,since i baru lagi kat dunie berbelog ni, kalau rase rase ade salah silap i mintak maap okay? belum buat blog dah mintak maap bagai.kalau dah buat?nak berlutut?over? memang pun! haha. Okay,first of all. yeahh i knew i'm new here and hello for the readers out there:) korang dah bagi anak kucing makan ? kerusi meja korang ape kabar? korang cukup sifat semua harini? eceyy macam lahh beribu nak tengok blog kau ni. Padahal nak bukak blog ni pun malas.kan kan ? tolong jangan cakap ye T_T. so,kita nak buat ape harini ? cehh takpayah nak buat harini sangat pun takpe haha. biase lah kalau dah namenye baru lagi buat blog mesti nak ade introduction pasal diri lah famili lah.macam mase korang sekolah rendah dulu. lagi lagi time nak buat buku SKRAP or some people called it FOLIO.tipulah kalau tak pernah buat haha. Kalau boleh sampai tujuh keturunan kau nak tulis sekali kan? typikal gile.padahal dalam otak aku pun dah pikir dah nak letak nickname ape, favourite food ape haha. Aku rase macam dah banyak sangat tulis ni so lets sejuk sejukkan mata tengok pic.hehe malulahh kiteww:)'



ni baru satu gamba makan.pasni korang akan tengok lebih banyak lagi.haha



err,abaikan ehh ?hihi



ecehh apehal sume gamba nak comel je?



kenape ade satu je gamba tengah makan? tadi kate nak letak banyak? ehh ehh sabauu la. memang nak letak semua gamba makan yang ade.kang tak pasal pasal blog ni jadik blog pasal makanan.err? haha. okayy.thats all. malas nak tulis panjang panjang act.it is better to be simple rite?hamboii haha. till we meet again:) bye semua.




2 comments:

  1. same la.. Kb pun new blogger gak :)
    salam kenal :)

    ReplyDelete
  2. hehe. thanks kb:) yeahh,hidup blogger! kekeke

    ReplyDelete

Drop some comment guys:)