Saturday, 21 May 2011

"Pencarian Bloglist Untuk Blog Transparent-Mashi"



Aku pun tak paham lah apesal sejak due menjak tige menjak(gaya nabil) ni suke sangat masuk contest sana sini. Cehh konon dah boleh menang sume contest pastu nak tayang satu kampung ahh? Ok tipu.Aku duduk taman. Sebenarnye ni bukan contest but macam segmen bloglist la lebih kurang =) But ada gift tau untuk blog yang bertuah.


warning : Banner ni wajib letak.


Syarat-syarat :

1. Buat entri tajuk mcm yg aku buat tu.

2. Compulsary to put that banner.(wajib)

3. Kalau nak follow blog cik punye segmen ni klik here. Kalau nak follow blog aku,klik je button follow at the right side:) Menyempat je kauu haha.

4. Then,leave ur entry kat comment contest ni:)

5. Mesti kene tag 3 org friend anda. Ok?

DUE DATE : 22 JUNE 2011
*Sempat terberanak tunggu segmen ni do,baek korang join hehe.

Good luck guys ! =)


Nak tag sape hah?


1.Adibah Mazlan
2. Miss nadya

3 comments:

Drop some comment guys:)