Thursday, 5 May 2011

Memories.


Actually, aku tak berapa nak sihat sangat lah harini. Rase macam selsema je.Boleh ke rase?haha. Yeahh i'm not feeling well today because of this SELSEMA -___-' Tapi disebabkan rasa membuak buak untuk mengupdate blog yang agak serabut ditambah pula cume baru ade due post je setakat ni (looser wehh) , so aku decide nak update la belog ni dengan harapan selsema akan baik sebab buat blog(?) ade kait eh ? kikiki. Ok, back to the story cehh story pun tak lagi hahah. Aku malas nak tanya pasal memories haram jadah title yang merapu aku buat tu. Tapi aku nak share la pasal kenangan manis kau dan aku takkan terhapus. See? kan dah keluar lirik lagu hehe. Takpe jom la cek gamba kat bawah ni manelah tau ade gamba korang ke kan? HAHA.





Location : Sunway Pyramid
i likee Chicken Rice Shop:)' tibe tibe rase lapar haha.




Location : bilik kuliah at Uitm PALAM (Puncak Alam lerr)
haha baguslah tu mak anto blajo soh blajo yang ekau ni  dok posing sana posing sini. ingat cantik lah tu? sorry emo hahah.




Location : PKNS Shah Alam
masa ni dgn rumate jalan jalan kat PKNS only for makan sebab kitorang bosan gila kat bilik taktau nak buat apa.tapi haruslah amek gamba sana sini dulu=) korang tak marah kan?haha.




Location : Nanem's Myvi car
kitorang memang suke ambil gambar tak tentu hala mcm ni:)teheeee i love u'll.hehe



Location : Pavilion
yang tepi belah kiri muka takbole blah haha.








No comments:

Post a Comment

Drop some comment guys:)