Sunday, 29 May 2011

Melantak at Kentucky Fried Chicken :)



Assalammualaikum :)

Disebabkan class belum start so aku curik-curik time for update this blog. It's been so long i haven't updated this blog because malasss gilaaa boleh? Bukannya ade site project beriban pun yang nak malas sangat apekebende?haha. Ok so yesterday sempat lah melantak jap kat Kentucky Fried Chicken hehe. Kalau pasal makan memang sempat je kau. Konon makan kepsi sekali sebulan. Bukan seminggu sekali ehh-____-' Tapi kalau suruh kemas rumah ke buat assignment ke kau lah orang pertama yang nak reka alasan ape nak bagi kat lecturer.Sangat pemalas.Dem. 



This one chicken chop. Tapi yang nampak macam lain sikit kuah atas die tuh=) It's mushroom soup. Quite sedap la. Its kind of good combination lahh for me. 


i minum air milo je. Tak main lah air bergas ni. Selain tak menyihatkan badan ia juga membatutkan pertumbuhan! Ye ke?



tu diaaa chicken chop shaye hikhik*gedik



Fara sangat teruja makan snack box die (?)


p/s: Anybody nak belanje saya? =)


No comments:

Post a Comment

Drop some comment guys:)