Tuesday, 31 May 2011

Malaysia Next Top Models.



Hello and Assalammualaikum:)

Masuk hari ni around 2 days i've stayed at my house a.k.a rumah sewa hehe. Actually before this tak pernah duduk rumah sewa. Paling teruk pun masuk asrama. 5 tahun. Gile lame kauuu. Aku dulu kalau korang nak tau punye la excited nak mampos masuk asrama. Cehh konon2 dah bole independent la. Buat keje sendiri sume. Pastu bile dah masuk,hamekk kauu! Baru seminggu dah melalak tak ingat dunia then pegi jumpe kaunselor cakap aku homesick sume . Alasan la tuh nak balik rumah. hihi. Cakap ahh korang tak pernah buat? Puihhh! Haram aku tak caye. Mesti org ckp ' pehh independent gile kau seh!baru form 1 dah masuk asrama!'.Ni cite mase time mude-mude dulu lah.Mase Form 1-5.Sekarang pun still muda lagi hihi.Thanks to MAK DARA sbb pil die buat aku jadik awet muda.Goshhh! Penipu. Naseb korang la baca blog yg penuh cite2 dusta ni. haha. Act,aku dapat jadik Malaysia Next Top Model. Nak tengok gamba? Sile scroll down.
.
.
.
.
.
.
.
.


Becoming Next Top Model=) hahaha.


with fara yang senyum macam nak taknak.why? Nampak sangat taknak amek gambar dgn akuT_____T


with wani yang ayu semacam senyuman die hihi.


with teha si comelll haha=)


p/s: Actually,semua gambar yang diambil tanpa niat menunjuk-nunjuk atau sengaja ditunjuk. Ni lah rumah sewa yang digembar-gemburkan oleh aku. Yess aku duduk rumah sewa even baru sem 2-___- Memang unfair gilaaa ok. Baik takpayah kumpul merit.Buat penat je.heh. Tapi takbole nak buat apa-apa dah. Keputusan muktamad.Dem. Ok lah nak mandi. Bye. Thanks for reading! :)

2 comments:

  1. fafafafafatinadrahanim31 May 2011 at 14:44

    huuu chun dohhh yannaaaa
    :D

    ReplyDelete
  2. hahahhaa! aku tau kau nak cakap diri kau en fatin?XD

    ReplyDelete

Drop some comment guys:)