Friday, 6 May 2011

Malas Nak Cerita Tapi Korang Tengoklah Sendiri.

Aku rase kalau korang bukak satu satu blog yang ade dalam dunia ni mesti korang akan nampak punyela pasal post yang ade tajuk 'OMG!!K-POP vs M-POP?What the?' 'euwwwww,ape tu?why diorang bajet comel sangat?' 'Ape class tgok M-POP nih,baik aku layan bola' So so aku pun malas nak cite banyak banyak takut korang pulak menyampah kan kan kan ? Ye aku tau sobss T_T huuuu. Korang tengok jela gamba gamba sume ni then korang nilaikan lah sendiri patut tak ade group rupe chenggini kat malaysiatanahtumpahdarahku ni?hahah mesti tercungap korang baca ! HAHA zaman la ni bukan makin banyak group group nasyid ke ape tapi group macam ni ? -.- like whattt? Tapi baguslah ade group macam ni kat Malaysia nih sebab depa ni buat orang kita makin banyak buat fanpage anti group ni kat Facebook pastu bergembiralah orang yahudi sebab dah berjaya lalaikan umat Islam ! yeayyyy!-____-' meh meh terjah .



The 1st ever Kpop in Malaysia? tuihhhhh @##$%%^&!





Cube korang compare dengan the real K-Pop =)



Pehh cair siakkk :)' weeeeeee nampak tak betapa besar nilai perbezaannye?HAHA






Yang ni version K-Pop girl pulak ala bajet macam SNSD tu lah takpun Wonder Girls -___-"



Pehhhh comel gile do sebijik mcm wonder girls! (tangan kat dada mata naik atas)
Muka sorang sorang takde rupa Korea tapi bajet mcm nak jadik K-Pop haha lawakk




Wehh sumpah jauh gile perbezaan K-Pop dgn M-Pop ni-.- rasa nak menangis kejap pun ade sebab malu tengok industri kita yang tak berapa nak semengah sangat tu alahaiii





Cecube tengok cover album diorang pulak :)'




Sumpah gedik gila wehh. suke jugakk =___='


Contoh la tibe tibe korang jalan jalan kat pasar pastu nampak gerai yang bersepah jual vcd cetak rompak hehe kantoi beli cetak rompak! haha Then korang akan pilih cover album yang mane ? atas? bawah? Korang decide la=) pastu text je aku takpun kol hihi.



Sumpah stylo mylo gile siryes beb :) suke suke hehe.



Kataku  : Takpayah la nak tiru sane tiru sini last last caci maki yang kita dapat. Memang tak salah nak buat kelainan or pembaharuan tapi at least kelainan yang orang tengok pun sampai berulang kali. Kalau boleh taknak tutup tv nak bukak 24/7 sebab best sangat bukan sebab gedik sangat okay ?:) Lastly just be yourself and happy dengan ape yang kite ade. Maaf kalau entry kali ni ade broke heart sape sape but i really didn't mean it just nak share opinion pasal bende ni. Tak salah kan kan kan? hehe. Hope u'll enjoy! Thanks.


12 comments:

  1. memg diorg suke tiru korea...ish3...xtau malu...

    http://fendy1302.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. betul2... :) new here... swet~

    ReplyDelete
  3. haha... nk jugak tiru k-pop...

    ReplyDelete
  4. hehe. biarlah diorang yg penting kite bahagie:p haha

    ReplyDelete
  5. lawak pla nma cover album gula gula...

    ReplyDelete
  6. diorang suka makan gula gula kot:p haha

    ReplyDelete
  7. sah.peminat k-pop sume niey.huhu~
    betol2.m-pop tidak spatutnye wjud kt industri muzik tnah air.
    lau nak tiru pn skit da la.jgn 100% kn?
    lau owg sabah tampil buat kumpulan cm niey.mmg sebijik cm korea.sbb owg sabah kn bnyk yg muke ala-ala korea.rmai yg brbkt jgk.betol x?

    ReplyDelete
  8. Yup:p agree 100% :) heheh. Biase la budaya tiru meniru ni. haha

    ReplyDelete
  9. xpayah nk bangga sangat la dgn kpop tuu..yg pniru pon bodoh..sama je dgn kpop tuu..

    ReplyDelete
  10. Memang membukak mata den yang berpulun nie... hehe

    ReplyDelete
  11. Sabar sabar:) Tu lah. Agaknye diorang obses bebenor dengan kpop nihh:p hehe

    ReplyDelete

Drop some comment guys:)