Tuesday, 17 May 2011

KONTEST SENYUMAN TAHAP MENGGODA :)



Disebabkan tajuk kontest ni pun 'KONTEST SENYUMAN TAHAP MENGGODA' so haruslah ade smiley kat tepi title tu =) teheeee. Ade sapa-sapa nak pertikaikan?Takde? Ok good. Harini mood sangat girang ditambah pula perisa tamak haloba untuk mencukupkan rasa sebab harini je aku dah join 2 contest -_____-' Demmmm. So what? heh. Senyuman aku takdelah menggoda sangat tapi manela tau tiba tiba jadik menggoda ke bile aku hantar gambar ni(?) Boleh ke macam tu?ekekekeke. 


*gambar hiasan. eh tak tak.haha. WAJIB letak gamba ni.eh ye ke wajib?

SYARAT-SYARAT :

1. Bro ni kata 'lu nak follow ke tak tu terpulang der. Kalau taknak follow,lu langsi lu mati!*ok mainan imaginasi penulis belog.abaikan eh? haha. The truth is,kalau korang taknak follow,just tinggalkan link kat entry die tuh:) simple kan?

2. Next is, tulis entry about this contest.Panjang entri mestilah tidak melebihi 100 patah perkataan je(oke.yang ni aku tambah.hikhik.) Tak lah. Korang boleh tulis anything about this entry janji bro ni paham. OK? Korang paham tak ni?wuwuuwuwuT__T

3. Letak gambar cikaro..DANGGGG! sorryT__T. Letak gambar awek cun kat atas ni kat dalam korang punye entry macam yang aku buat sekarang.Tak paham jugak? Eh kau tanya la sendiri org yg buat contest nih >_< haha.

4. Ok ni paling PENTING(highlight menunjukkan penegasan). Letak your OWN picture. I repeat.Your OWN picture yang menggoda tu (takboleh nampak gigi) tau. Korang nak letak gambar adik ke mak ke nenek korang ke dipersilakan je, tapi kalau entry korang kene reject jangan salahkan aku haha.

5. Lastly, korang kena buat pengakuan bajet dengan menceritakan kenapa korang yang harus menjadi pemenang :) Buat la speech ala ala artis menang ABPH ke.Bole tak bro?hihi.

DUE DATE : 20 JUN 2011

Memang best la due date abang ni bagi sebab esoknye birthday aku hahaha! Kalau dapat hadiah memang aku review abg ni punye blog wkwkwkwk:D Pehh bajet star gile blog. Follower tak sampai 60 pun lagiT__T. Sori bro.

Gambar Paling Menggoda Tahun 2011
taraaaaaa*drum roll please(muntah)

p/s : Tahap senyuman menggoda paling maksimum yang saya boleh buat.Tolong cakap menggoda please? hehe.


KENAPA SAYA HARUS MENJADI PEMENANG :

1. Sebab saya rasa senyuman saya paling menggoda dalam dunia*hidup kene konfiden haha

2. Sebab azam saya mengumpul hadiah giveaway sebanyak yang mungkin. Lagi-lagi baju.Bro ni memang best ahh.Tau-tau je aku suke baju:D

3. Sebab saya nak menambah kenalan agar hidup tidak diejek sbg contoh diva atau sombong=) ye dak? hihi.

4. Last but not least, (teringat time buat essay BI haha!) sebab saya nak merasakan kenangan manis mendapat hadiah giveaway:) weheee.

sebab aku baik so aku tag kat budak budak nih:


Ok jom jom masuk contest nih:) Tumbuk SINI 
*lupe nak letak link tadi-.-

4 comments:

Drop some comment guys:)