Tuesday, 24 May 2011

Keysha Contest (Aku & Tudung)





Aku rase blog ni dah boleh jadik tempat pegumpulan semua contest-_____-' Mane taknye. Semua contest aku lenjan habis pulun aku masuk hahah. Tapi itu kan hak manusia sejagat.Takboleh nak dipertikai. Nak masuk,masuk jela. Taknak masuk,dok diam2 kat rumah. Jaga laki anak bini lagi bagus:') kan? Aku dah insaf da nak buat intro panjang berjela bukannye korang nak baceT___T Ouhh btw , actually nak mengucapkan syukur alhamdullilah kepada Tuhan sebab tadi aku check result exam aku for this semester:) Cehh smiley bagai. Dapat dekan ke?hihi. Takde lah. Tapi sangat gembira because no repeat subject! Yeayy,alhamdullilah again:) Rasa nak jadik katak sekejap. Dapat lompat-lompat atas air.Lebih kau ni-.-" Bersyukur sangat walaupun tak DL(Dean List) tapi boleh la buat air mata leleh jap tengok result tadi. Menangis terharu. Kau tengok?Tangan aku ni kalau dibiarkan menaip secara drastik tanpa henti , macam ni lah jadiknye. Intro yang sangat panjang and buat org annoy kat kau. Like hello? Do I care?! HAHA. Stop. Actually tujuan asal nye sangat lah murni. Nak masuk contest Keysha nih. Comel gile gambar tuan belog nih:) Bukan nak puji tapi realiti. Sape tak percaya boleh klik SINI hehe.



Syarat atau terma nak join.Cehh selalu terms and condition.Tapi kali ni ubah la sikit. Baru nampak penggunaan Bahasa Melayu secara berhemah.ecey. :

1. Pertama-tamanya*poyo, korang kene letak title entry korang macam yg aku buat kat atas tuh:) Ok lah aku tulis. Macam ni "Keysha Contest(aku & tudung)" . Paham tak?

2. Mesti ade blog. Tak kisah la follower kau baru sorang je ke haha. Then kene follow 2 blog ni :



3. Tepek sekeping gambauu korang with tudung yang korang suka. I mean yg pakai tudung. Tak semestinye gamba sorang . Kalau ramai-ramai pun boleh:) Tapi hadiah sorang jela dapat hehe.

4. Pastu letak gambar atas ni kat sidebar and linkkan terus kat empunya belog nih. Simple gile kan? Tak tutup mata pun boleh buat derr.

5. Tag 3 org kawan. Nak tag 10 pun takde orang marah oi.

6. Pastu tepek entry yang korang dah buat tu kat comment entry contest ni=) 

Prizes :
1st place : barangan bernilai RM50
2nd place : barangan bernilai RM30
3rd place : barangan bernilai RM30
7 hadiah saguhati : barangan bernilai RM10

Best gile do. Tepek gamba je dah dapat hadiah.Korang taknak ke?

This is my gorgeous picture*muntah sekarang! :


p/s: Sorry sebab kualiti gambar macam mintak pelempang kerana saya hanya menggunakan kamera nokia 2.0 MP sahaja-____-

Sekian dari saya :)

cop.
Nak tag kawan.Lupe.hehe


Done! =)

2 comments:

Drop some comment guys:)