Wednesday, 25 May 2011

Kalau Tak Suke,Takpayah Baca!





Ok mintak maaf lah sebab maybe entry kali ni ditulis dengan penuh emosi.Kalau ade terkeluar some words yang korang tak suke dengar,korang boleh blah daripada blog ni secepat yang mungkin.Kenape aku cakap macam tu?Yes this is my blog and i have the right to do anything. Kalau korang nak persoalkan,silakan. Aku tak kesah. Bukan aku hidup atas dasar cacian dan makian korang ke.fullstop. Again.I'm sorry.

Aku tak paham lah dengan certain ppl yg memang takboleh tengok orang senang. Aku just nak bagi my own opinion. Kalau lah orang tu da suke berblogging.Just let it go. Takpayah la nak compare sana compare sini. Yeahh i know my blog is still new.Sebulan pun tak sampai. Aku mintak maaf again kalau ape-ape yang aku tulis dalam blog ni kinda boring or annoying but truly i didn't mean it. Saya budak baru.Kalau salah tolong tunjukkan. Just give words yang baik sikit je to advice ppl takboleh ke? Tak payah la nak buat such a silly thing sampai buat orang lain terasa. Every ppl ada had sabar die. And kalau orang tu nak tulis macam mane pun lantak pi lah. Takpayah la nak kutuk2 or whatsoever yang boleh mengaibkan org lain. One thing.This is my blog.Kalau rasa-rasa taknak bace,TAKPAYAH BACA!

Aku sedar aku tak sebagus mana.Tapi sebagai hamba Allah aku bersyukur sebab aku dilahirkan dengan ada perasaan menghormati orang lain. Aku admit english aku taklah sebagus mana.Tak pandai nak tulis-tulis speaking london bagai.Tapi aku bangga at least aku tau tulis melayu.Daripada tak reti?Itu lagi malu beb. Lastly,sape-sape yang terasa dgn entry ni i'm really sorry. Takde niat pun nak marah-marah.But if u want to advice.Pleaseee laa. Tengok cara.Bukan men sebat je. Thank you and Assalammualaikum :)


p/s:senyuman manis untuk korang:D


bye.

5 comments:

  1. heeeyy sapa yg bajet bagus tu ? sepak kaanggg ! heee . dun weri yana aku bekap kau .. hahahh xD

    ReplyDelete
  2. hahahaha.ntah.org gile! akaakka:D

    ReplyDelete
  3. kak leannaaa.. cane akk pakai pakai tudung yg dkt dlm gmbr atas tuu .. buat tutoriyel peliissss *gedikgedik

    p/s : ahahah oi ni ak taw ,paten xD

    ReplyDelete
  4. hahaha.sengal kau eh paten?:D

    ReplyDelete
  5. Saya pun masih baru dalm dunia blog dan masih bnyak benda nk kene blajar..gpun sy buat blog skdar utk bkongsi pglmn,minat dan bkongsi info2 yg bleh mnmbhkn ilmu pengetahuan sy..kdg2 ade gak kata2 dr sstgh yg suke downkn sy..tapi sy abaikan sbb "suke hati aku la ni blog aku" hehhehhe...(^_^)

    ReplyDelete

Drop some comment guys:)