Friday, 27 May 2011

Kalau Boleh Taknak Balik :(






Pejam celik pejam celik kelepak kelepuk pomm pang pomm pang dah sebulan cuti sem.
Maknenye ape? I've to go back to my beloved UiTM Dungun :)*ikhlas tau senyuman ni.heh. Ok seriously malas sangat nak balik. Malas nak berhadapan dengan masalah-masalah yg aku bakal hadapi nanti. Tu belum lagi dok umah sewa nanti.Kene bayar tu bayar ni. What the? Alahaiii kalau lah memang aku ni anak dato' takpelah. Takpayah susah2 dok pikir pasal duit nak bayar macam2. Lagilah masuk sem baru ni. Sem baru semua nak baru-____-' Tapi disebabkan semangat membuak-buak nak study lepastu berangan nak dapat 4 flat for next sem terpaksa lah menggagahkan diri jugak balik dunguk ni. Dah la jauh weh. Aku dok selatan   tapi belajar kat timur. Korang dapat rasakan tak betapa jauhnya ?T____T Menangis sampai tak keluar lagu dah hahah. Anyway,i've listed some of my wishlist for this new semester =)


1. Study sampai mampos sebab nak kejar 4 flat*aminn
2. Nak makan angin kat semua pantai yg ade kt ganu nih pastu nak wat collection photoshoot hehe=)
3. Nak beli BB bole?grrrr
4. Nak ngedate dgn my hubby bobby SYED ILYAS:')
5. Nak beli baju and shawl on9.Jakun sebab tak penah beli on9=.='
6. Nak pegi kenduri Garnier dgn Lisa Surihani.weheee
7. (Processing)

I think that's all from me for this entry. And for my friends out there,selamat pulang la eh? Aku tau korang pun taknak balik kan kan? Takpayah kencing la bai. Gua tau. For my new housemate FARRA,TIHA,AMAL AND WANI, see you guys ! :)

Assalammualaikum=)

4 comments:

  1. heyy yanaaa
    all the best untuk sem ni okay :)

    btw , kau memang gilaa contest ehh ? HAHAHA :P

    ReplyDelete
  2. hahaha :) yeahhh.thanks:D haah.memang gila haha

    ReplyDelete

Drop some comment guys:)