Friday, 20 May 2011

"Hafizzainal's Contest : Senyuman Mahal"



Aku ni memang pantang nampak contest. Mesti semua nak try. Kalau boleh nak hack blog orang lain takpayah masuk sebab nak masuk sorang-sorang*oke.dah boleh start maki aku dah. Tapi disebabkan aku ni memang lembap sikit bab-bab komputer coding jadah sume ni so tak dapatlah nak buat virus nak hack orang haha. Tulah kau. awal awal niat dah tak baik.Macam mane nak menang contest?-____-' Ok contest bertuah yang aku nak join(mcm dah menang) is from Hafizzainal. Betul ke aku eja? Yang lepas dah masuk senyuman menggoda. Kali ni senyuman mahal pulak=)



Nampak tak banner kat atas tu? Sapa-sapa rase senyuman die paling mahal in the world,korang join lah:) Yang rasa-rasa tak mahal takpayah join muahahaha:D Jahat gila kauuu. Ok Hafizzainal cakap senyuman mahal=senyuman ikhlas. Ye ke? Ok klik je for those yang nak join. Yang taknak join takpayah nak klik sangat.


Syarat-syarat :

1. As usual,korang kene letak banner yg ade gambar abg hensem ni*cehhh. dalam entry korang by using title mcm aku buat tu and linkkan terus kat entry die ye. Understand? Oh lupe. Kalau korang rajin korang letaklah kat sidebar takpun buat frame letak kat rumah. Kalau mak berkenan,boleh buat menantu terus kan?ok gurau.


2. Pastu,selongkar lah semua gambar yang korang ada tapi make sure lah gambar tu korang senyum.Ok? Depends nak letak gambar sorang ke 2 org ke 3 org ke yg penting senyum=) see?dlm smiley pun boleh praktik.lol. Ok berita baik ni. Tak dinilai berdasarkan muka hensem atau cantik sahaja but in all aspect. Yeayy sume orang boleh bergembira sekarang!
Tips : kalau senyuman tu ikhlas lagi bagus.Maybe ade markah bonus?Ehh pandai-pandai je kau.

3. Then, korang kene story sikit pasal gamba tu. Means kenape korang senyum that time or kenape senyuman korang unik dan mahal or kenape keje kau asek senyum je(ok yang ni tambahan drpd aku.haha) Kalau nak letak caption je kat gambar tu pun takpe. Simple is better rite? Cehhh taik lah.Yang aku tulis panjang berjela ni apahal?T____T

4. Dah tau masuk contest orang tu follow lah. Tak reti-reti lagi? Kuang aja tak? HAHA.

5. Tepek entry korang dekat ruangan comment contest ni. Kalau malas klik senyum itu sedekah. Baik kan aku?*sila tampar saya non-stop

6. Lastly,tag 3 org rakan anda. Lebih pun takpe kot. hehe.


DUE DATE : 31 MAY 2011

So sekarang aku nak letak gambar senyuman mahal aku. Mahal tau..


p/s: Gambar saya yang bertudung putih dan bercermin mata hijau beli dekat visual optical taun lepas. Cukup clear tak?

Aku taktau lah senyuman ni mahal ke tak yang penting masa ni aku sedih sangat sebab nak berpisah dengan besties aku ni. She leaves me because she had to further her study in MesirT______T*sampai hati kau tinggalkan aku ten.. Ok mood berubah. Senyuman ni nampak sangat ikhlas kan? Sebab yelah mood nak tinggalkan kawan,kenelah bagi senyuman yang memorable sikit teheeee.

Tag :

Goodluck semua !:)

4 comments:

  1. haha..tq tag..weh yana camna nak tag nama2 tu..aku budak baru belajar...huhuhu..ajar2

    ReplyDelete
  2. hehe. ur welcome:) ouhh, kau ikut ni:

    1.Dashboard > New Post > Link > Masukkan link blogspot org yg kau nak tag > Siap! heee

    ReplyDelete
  3. awwwww ~ sbb ade gamba aku so aku LIKE ! HAHAHA XD saayyyaang lah kaw ynaaaa <3 ex ow ex ow :-*

    ReplyDelete
  4. hahaha:D sengal lah nem! heart u lahh hhehe

    ReplyDelete

Drop some comment guys:)