Friday, 13 May 2011

GiveAway Prize From Beloved Mummy:)


Meet again and Assalammualaikum:)
Biasenye korang mesti dengar GiveAway from mane mane contest kan yang hadiah bukan main hebat lagi. First prize either cash money or sponsor prize hehe. But today i wanna tell you not only the blogger can give you all the prizes but mak aku pun bagi ekauuu! haha. But just for her daughter only eh. hihi. Tapi mak bagi syarat 'You must get 3.5 this semester ok!' Alahaiii den ingat free yo dapek bende chenggini hah-___-" FYI, eh tau tak FYI tu ape? Orang lain gune kau pun nak jugak hahah. Ok ok for your information(hah! amek nak tau sangat!) aku tengah dup dap dup dap tunggu masa je result for this semester nak terpampang depan screen computer ni hah. SCARYYYYYYYOUHHH!OHMAIGODDDDD!WHATTT I'VE TO DO?!! Heyy hey chill babe:) If you dah buat yang the best,just redha and tawakal. Yang penting sembahyang jangan tinggal and selalu berdoa kepadaNYA ok?*amek mood ustazah jap haha. Ok lets checkidaut what is the prizesssss?!!








Ok this one aku sangat suka boleh? Rase nak menangis japT__T sape boleh belikan?hehe



Comment: Sounds interesting kan? heee. Kakak tak kesah pun mama nak bagi hadiah ape ma. I LOVE YOU MUMMY!*ayat bodek hikhik. Tapi kalau mama nak bagi yang ni pun boleh(sile scroll down sendiri.Jangan pemalas sangat ok?)

.
.
.
.
.
.
.


(memang penamparsepakterajangmakihamun japgi aku dapat-____- )

No comments:

Post a Comment

Drop some comment guys:)