Monday, 23 May 2011

Fabulouz Shawl's 1st Anniversary GiveAway :)

p/s: klik badge ni kalau nak join

FABULOUZ SHAWL'S 1st ANNIVERSARY GIVEAWAY :)

tak cukup besar lagi??????

FABULOUZ SHAWL'S 1st ANNIVERSARY GIVEAWAY!!!!!!!

Ni kalau tak nampak jugak memang tak lama la tu haha. Siap bold pastu letak font warna bagai pastu yang paling limited edition ade tanda seru kat belakang words tu heee. Aisehh angkat bakul nampak-___- Ok harini aku bukan nak cerita angkat bakul ke tong sampah ke hape but nak share dgn korang about satu contest yang aku jumpa mase berblogwalking tadi:) Hadiah die sangat mantap okayyyy? Menangis wa cakap lu mase bace entry die tuT___T ecehh nak bohong pun agak-agak la. Ni aku nak tunjuk hadiah die yg aku ckp mantap sgt tu. Apehal bunyik mcm tak ikhlas?

Hadiah utama : Cash RM100 + a mystery gift from Fabulouz Shawl!


Saguhati : A mystery gift from Fabulouz Shawl!


NAK LAGI???
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
takde dah hahaha. Tu jela. Kalau korang nak lebih-lebih baik korang buat contest sendiri pastu korang masuk contest sendiri tu then menang pun bagi hadiah kat diri sendiri HAHAHA.  


Ok now step-step yang korang kene buat :


1.  Firstly,korang kene letak 'Giveaway' badge yang kat atas tu kat sidebar blog korang. Blog korang tau? Jangan pulak kau tempek kat blog nenek kau ke. Kang tak pasal-pasal die menang haha.


2. Secondly, link kan badge kat atas tu by using this link :
http://fabulouzshawl.blogspot.com/2011/04/fabulouz-shawls-1st-anniversary.html


3. Thirdly, macam biase tulis entry tntg giveaway ni. 
Tips: Peserta dgn referrer tertinggi and entry yg paling kreatif akan disenarai pendek :) So pandai-pandai lah korang nak buat cmne.


4.Fourthly, komen kat entry giveaway ni with details:


- Nama: e.g Bedah
- Blog Url :e.g http://annalee-leeanna.blogspot.com(klik jgn tak klik ahaha)
- Entry link :e.g entry yang korang buat pasal giveaway ni
-Email : e.g sayasukashawl@yahoo.com


5. Fifthly, follow blog ni. Kalau taktau tekan Fabulouz Shawl =)


Haa ni part favourite aku. Tulis due date haha.


DUE DATE : 12 TENGAH MALAM-31 MEI 2011
NAMA PEMENANG AKAN DIUMUM : 6 JUN 2011


Selamat mencuba and goodluck uollss! :)

2 comments:

  1. gudluck!

    jemput join ga saya :)

    http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/06/2nd-giveaway-by-anim.html

    ReplyDelete

Drop some comment guys:)