Wednesday, 11 May 2011

Enjoy With Dato' .


Hello readers:)
Ok aku tau korang nak marah kan sebab aku tak update blog? Ye ye janganlah marah lagi,kite nangis kangT__T wuwuwuwuuwu:'( Aisehh takpayah nak nangis sangat pon takpe. Takde orang heran kau nangis ke tak. Sebenarnye aku taktau lah tajuk entry tu ade kait dengan entry ni ke tak haha. Tapi yang penting ni kisah benar =) hehe. Eh banyak pulak kau membebel dah dah. Lets picture tell the story yawww :)'


that yee mee is super duper delicious ! wanna try ?(beli sendiri)
haha ! Ok this one dekat Mesra Mall,Kerteh,Terengganu:) Perlu ke letak name daerah negeri semua tu? Ehh haruslah! Nak highlight kan yang aku duduk kat Dungun-.- Kenape Dungun ? Kan kat situ tulis Kerteh? Yelah aku belajar kat UiTM Dungun tapi takkanlah nak jalan jalan blablabla ahh kau diamm..-___-(berlalu dgn muke sedih)




sorry gamba blur-.- Ok yee mee lagi. Sebenarnye gamba same je.Pose je laen hahah.



Muka sangat buruk lah this time:(' Sorry patutnye jadik comel tapi..err..urm..haa! salahkan yang amek gamba nih! * maap dato'.hehe




Haaa this is my Dato' =)hihi. Kalau saya cakap 'my Dato' means what ? lu pikirlah sendiri! hahaha .




The best and the biggest air WATERMELON pernah aku jumpe:) Kenape caps lock WATERMELON tu? Because my favourite=)teheee



p/s: Best gile jumpe sayang saya sebab saya sayang die.apekah(?) HAHAHA. Till we meet again. Thanks for reading this entry! :)

No comments:

Post a Comment

Drop some comment guys:)