Sunday, 15 May 2011

Contest 'Show Your Style' by ErnieKhairinaCollections:)



Assalammualaikum (teringat cite hantu kum kum haha)
Ok today's entry takdelah menarik sangat hehe. For readers out there, i've good news to all of you yang memang gila lah nak masuk contest whatsoever contest sampai contest untuk binatang pun korang sanggup masuk sebab terlalu obses(?) Hah takpayah banyak cakap sangat la. Korang bace lah sendiri ade kat atas tu hah. Malas? Tak dapek den nak nolong haa-__-
Kalau tak paham jugak klik sini. Aku suggest kan lah korang try la masuk sebab prizes die sangat berbaloi tau?! RM150 + SHAWLS. Sape nak bagi oi?haha.


1. Firstly , macam biasa lah korang klik kat link yang aku dah bagi tu.
2. Then,korang email kan apa-apa gamba yang korang rasa dah habis style tu kat erniekhairina@gmail.com.
3. Ok ni paling penting. Ajak lah semua tujuh keturunan korang like gamba tu(kompen menang haha!)
4. Sape yang dapat LIKE paling banyak die yang akan jadi pemenang!
5. Due date: From 8 May-29 May 2011
6. Baik join contest tu kalau nak hadiah hehe. Cepat cepat!

*ape motif letak gamba nih?haha

p/s: Cube korang tengok pic 42=) Pastu jangan buat buat lupa la ye tekan button LIKE kat situ.hehe.

No comments:

Post a Comment

Drop some comment guys:)