Monday, 23 May 2011

Buah Betik Baik Untuk Lelaki?





Hehe. Saje je tepek gambauu betik ni sbb nak bagi semangat kat korang.Selain tu,nak bagi penegasan pada lelaki bahawa buah betik ni sangat lah bagus untuk kalian semua wahai cik Adam:') Kenape? Haa itu yang kite kene gali bak kate Kak Ogy AF wkwkwkwwk:D 

Ok buah betik ni actually memang kaya gile dgn vitamin C yang mana ia merupakan antioksida yang baik untuk tubuh badan. Dah la ade vitamin C sedap pulak tuh. Oh saya mengidam nak makan betik pulak dah-___-' Other that that, betik ade kelebihan lain which is meningkatkan jumlah dan kesburan SPERMA. Err perlu ke BOLD di situ? Ade something yang korang taktau ni.Yang dah tau diam. Kekurangan vitamin C dlm badan boleh menyebabkan ketidaksuburan sperma ! Omaigoddddd! Whattt? Ehh aku pulak lelebih.Tampar boleh?


So the better way untuk meningkatkan kesuburan dan kuantiti sperma adalah dgn memakan buah betik setiap hari. Ala,makan jela. Tak mati pun makan buah betik tu haha. So dah tau kan? Korang nak makan betik ke tak?

Thanks for reading! :)


5 comments:

  1. haha. lepas ni semua laki nk borong betik.

    ReplyDelete
  2. nak makan tu mmg nak,tapi depan rumah saya bukan ladang betik..ada tandas awam je hah..XD

    ReplyDelete
  3. btul kata munirah.... habis betik sy borong semata-mata hok "BOLD". Tapi lupa lak.... saya dok nikah lagi. So amacam mas.....

    ReplyDelete

Drop some comment guys:)