Monday, 23 May 2011

12 Tentang Lelaki





Lelaki diciptakan untuk perempuan.Perempuan pun diciptakan untuk lelaki. Tapi kalau ada yang tak setuju dgn statement aku ni maknenye(?) haha. Ok 12 things you have to know about man :) Lets have a look! 

LELAKI:

1. Akan berusaha bersungguh-sungguh untuk mendapatkan gadis yang dipuja dan mereka lebih sukakan gadis yang boleh mendatangkan cabaran buat mereka. 

2. Seorang pemikat yang terbaik,tetapi apabila berhadapan dgn seseorang gadis yg dipujanya,pasti lidah menjadi kelu.Cehhh,ade lg ke cmni?

3. Lelaki yg betul-betul lelaki akan say NO kpd GAY!!

4. Awas! Jgn ckp something yg tak elok tntg ibu si dia. Bagi seseorang lelaki,org yg paling disayangi ialah ibu!

5. Sering memikirkan gadis yg meminatinya ttp jgn pelik sekiranya si dia tidak menyukai gadis tersebut.

6. Lebih open minded especially hal yg berkaitan dgn diri mereka. Sbg contoh,kene kutuk ke.

7. Lebih menyukai seorang gadis berdasarkan pemikiran,bukannya dari pakaian yg seksi ataupun paras rupa.

8. Tidak mngmbil berat tntg perkara yg remeh-temeh.

9. Tidak mudah melupakan bekas kekasihnya walaupun setelah lebih 3 tahun bersama.

10. Sering bertindak mengikut perasaan kalau takde pengalaman dlm percintaan.

11. Ada kalanya lelaki boleh diibaratkan spt harimau kerana keberanian dan kegarangannya, Tetapi pada masa tertentu apabila berhadapan dgn gf/isteri dia boleh menjadi seekor kucing yg manja.

12. Apabila seseorang lelaki cuba untuk bertenang di saat sedang berhadapan dgn situasi menyulitkan,cuba kamu perhatikan,si dia pasti nampak gelabah !

p/s:Aku memang setuju sangat yg num 11 tu:) hehe. Have fun reading this!


Yang ni memang hot setapppppp. Gile gentleman ahh kalau dapat laki chenggini hee:)

9 comments:

  1. payah nk jumpa lelaki2 camni.. =.="

    ReplyDelete
  2. hahha. yupp:) tapi still ade kan?hee

    ReplyDelete
  3. 1 dlm 20 dah lelaki mcm ni

    ReplyDelete
  4. ahkak tag yana.. hahaha..

    http://fifynotperfectos.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest.html

    ReplyDelete
  5. Bf sy ada sume sifat ni..Alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  6. time jadi bf kita suma ada ni sifat nnt da jadi laki kita ermmmtaula untung sabut cam na....

    ReplyDelete
  7. hehe. tau takpe:p susah nak dapat laki cmni-_-

    ReplyDelete

Drop some comment guys:)